Fakturaservice, fakturafinans, Umeå
FakturaserviceFakturaservice

Många tycker att det är jobbigt och besvärligt att skicka fakturor. Givetvis vill man snabbt få betalt av sina kunder, men själva fakturahanteringen är ofta besvärlig. Kanske beror det på en krånglig programvara för faktureringen eller att man helt enkelt tycker att det är en trist och jobbig administration. Besvärligt är det hur som helst, och resultatet blir lätt att man skjuter på faktureringen till någon annan dag. Dessvärre innebär det att man får vänta onödigt länge på sina pengar. Ännu värre blir det då någon faktura inte blir betald. Att skicka påminnelser eller tjata på sina affärsrelationer känns inte så bra.

Ett bra kassaflöde krävs för att ett företag ska vara välmående, och det innebär att man måste få iväg sina fakturor så fort som möjligt. Utan kassaflöde och god likviditet är det svårt att betala räkningar och löner.

Ett webbaserat fakturaprogram underlättar vardagen dramatiskt för dig som företagare. Det ska vara lättarbetat och intelligent så att du snabbt och enkelt får iväg dina fakturor. Du ska kunna skapa fakturorna på vilken dator som helst, så att du ex även kan lägga upp dom från en bärbar dator i bilen eller hemifrån.

Fördelarna med Fakturafinans och Fakturawebben är att allt du behöver finns där. Fakturawebben är så användarvänlig så att Du på mindre än en minut skapar din faktura. Den blir snygg och lättläst, vilket är viktigt eftersom din faktura är en del av ditt företags ansikte ut mot kunderna. Självklart sitter din logotyp i fyrfärg på fakturan. Vi sänder fakturan med A-post till din kund och bevakar att den blir betald. Om det behövs skickar vi fakturapåminnelse. Sedan för vi över dina pengar till ditt konto så fort kunden betalat fakturan. På Fakturawebben kan du följa din faktura "från ax till limpa" och se när den skickades ut, förfallodag, när den betalades osv. Den informationen kan du sedan skriva ut och lägga till bokföringen.

Fakturafinans erbjuder sina kunder Fakturaservice via vår Fakturawebb.

Så här går det till:

  1. Du går in på vår hemsida www.fakturafinans.com. Där loggar du in på Fakturawebben med dina personliga lösenord som Du fick då du blev kund hos oss.
  2. I Fakturawebben skriver du in vad som ska faktureras till din kund och "klickar iväg" det till oss. Nu är ditt jobb med fakturan klart och du lämnar över resten till Fakturafinans.
  3. Omgående, eller senast nästkommande vardag sänder vi fakturan vidare till din kund.
  4. På fakturan står det att betalningen ska ske till Fakturafinans. Detta för att vi ska kunna bevaka att den blir betald.
  5. Om kunden inte betalar i tid så sänder vi ut påminnelse. Om den ändå inte blir betald kan du välja att lämna den till inkasso eller kronofogden. Vi hjälper dig med detta.
  6. Då din kund betalat fakturan så för vi direkt över pengarna minus vår avgift till ditt konto.
  7. Du kan nu boka fakturan som betald, vilket Du även kan se i Din reskontra i Fakturawebben.

Varför inte testa Fakturawebben! Fyll i Dina uppgifter i "Bli kund hos oss" så kan Du sända Din första faktura redan idag.